2019-04-04 13:04:03• hírek • Szatmár.ro

Tolvajokat és körözött elítéltet fogott el a rendőrség: egyre kevesebb a bűnöző Szatmár megyében

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Szinte minden egyes napra jut egy jó hír, miszerint a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tolvajt, csempészt vagy drogdílert leplez le. Környékünk napról napra biztonságosabbá válik.

A rend őrei április 3-án, szerdán is akcióba lendültek. Szatmárnémetiben akadtak a nyomukra azoknak a tolvajoknak, kik március végén-április elején törtek be és loptak el javakat több háztartásból több ezer lej értékben.

 

Az egyikük egy 20 éves fiú, aki Szatmárnémetiben garázdálkodott. Gaz tettének következtében kedden 1400 lej értékű ingóságot tulajdonított el egy városbeli férfi otthonából. Ezek szerencsére maradék nélkül visszakerültek a tulajdonoshoz. A rendőrségnek egyetlen napra volt szüksége az ügy felgöngyölítéséhez.

 

Március 29-re virradó hajnalban „csapott le” a 40 éves szatmárhegyi tolvaj, szintén Szatmárnémetiben. Több ingóságot is eltulajdonított. Arról nem szól a közlemény, hogy ezek visszakerültek-e a tulajdonoshoz. A bűnöző kézre kerítéséhez a rendőrségnek ebben az esetben sem volt szüksége rengeteg időre. Mindössze 5 nap alatt oldották meg a talányt.

 

A két elkövető ellen lopás gyanújával eljárást indítottak és megteszik a szükséges jogi lépéseket.

 

Mozgalmas nap volt a szerdai. Még egy sikert elkönyvelhettek a rend őrei: bevittek egy elítéltet, akik börtönbüntetésének kezdete miatt körözött a hatóság. A 45 éves kisgércei férfit közlekedési szabályok megszegésért 1 év letöltendőre ítélte a bíróság. A biztosurak az illetőt a Szatmár Megyei Büntetés-végrehajtó Intézetbe szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: