2019-01-30 13:26:10• hírek • Bede Emőke

Tolvajbandára csapott le a szatmári rendőrség

Négyfős tolvajbandát sikerült kézre kerítenie legújabb akciója során a Szatmár Megyei Rendőrség egységeinek -közölte a hatóság sajtóosztálya.

A szerkeszőségünkbe eljuttatott hivatalos közlemény szerint január 29-én nagyszabású akciót szervezett a hatóság, melynek célja nem volt más, mint az város közbiztonságának megerősítése és az utcai bűnözés visszaszorítása. Az ellenőrzések során több mint 20 személyt igazoltattak, a lefülelt törvényszegőkre pedig hat pénzbírságot róttak ki 570 lej összértékben. Azonban nem emiatt volt különösen eredményes a keddi akció, hanem azért, mert sikerült elkapni négy férfit, akik január 4-re virradóan betörtek egy, a szatmári Nagypiac területén álló üzletbe, majd onnan kb. 5 ezer lej értékű zsákmánnyal távoztak. A 20 és 28 év közötti elkövetők ellen minősített lopás miatt indított nyomozást a hatóság.


A Bűnügyi Nyomozó Osztály munkatársai mellett a közlekedési rendőrök sem fukarkodtak a pénzbírságokkal. A keddi nap során szervezett kúzúti ellenőrzések során ugyanis a fegyelmezetlen sofőrök számára összesen 90 büntetést osztottak ki 25 300 lej értékben, kiegészítő intézkedésként pedig felfüggesztettek 7 vezetői engedélyt, illetve bevontak két forgalmi engedélyt is. 


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: