2011-02-20 13:18:41• hírek • Balog Anita

Tolvai Reni koncert és hatalmas buli a Kaméleonban

Megnyitása óta még ennyien soha nem voltak a szatmári magyar fiatalok kedvenc klubjában, a Kaméleonban. A szórakozni vágyókat azonban nem csak Dj Leviciusz legjobb zenéi, hanem a Megasztár 5 győztesének, Tolvai Renátának a fellépése is csábította.

A nyíregyházai Megasztár nagykoncertről érkezve és a mátészalkai fellépésre rohanva szorította be programjába Magyarország jelen pillanatban talán legkeresettebb női előadója, Tolvai Renáta a szatmári koncertjét. Kevéssel éjfél után lépett színpadra a klubban, ahová már bemenni is alig tudott, akkora tömeg várta a fellépését. A tömeget pedig nem csak a megszokott partyarcok alkották, még az idősebb korosztályból is sokan elmentek az egyszerű nagyváradi lányból magyarországi sztárrá előlépett lány fellépésére.

Reni pedig hozta, amit a közönség elvárt tőle: a Megasztár döntő adásaiban előadott dalokkal kápráztatta el a közönséget, elhangzott a Hamvadó cigarettavég, az All the single ladies meg a Freedom is, mindenik dal, amivel kivívta a közönség és a zsűri nagyrabecsülését.

A fellépést - ahogy lenni szokott - fergeteges buli követte a Kaméleon Klubban, ahol Dj. Leviciusz keverte napjaink és a régi szép idők magyar és külföldi slágereit. A bulis hangulatot a vadítóan piros ruhás táncoslányok emelték.


Tolvai Renáta a színpadon
Tolvai Renáta a színpadon



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: