2010-12-02 09:02:50• hírek • Blikk

Tolvai Reni kiakadt Saundersen

Féltékenységi jelenetet rendezett Tolvai Renáta (19) a Megasztár-klubkoncert VIP-vendégei és a Blikk munkatársai előtt kedd este.

A belvárosi szórakozóhely szeparált részében a szőke vadmacska láthatóan nehezen viselte, hogy egy fiatal lány az átlagosnál tovább suttog Kállay-Saunders András (25) fülébe, sőt még ölelgeti is, így egy darabig csak szemlélte, majd közbelépett.

- Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy Andrást nagyon lelkesen ölelgeti egy szőke lány, aki folyamatosan a fülébe suttog. Eléggé egyértelműen simogatta a nyakát és nagyon határozottan nyomult Andrásra, aki úgy tűnt, zavarban volt, ám élvezte a dolgot - magyarázta a Megasztár egyik stábtagja. - Reni eközben először távolabbról, a bárpulttól figyelte a történteket, majd egyszer csak fogta magát, a páros közelébe sétált, és szúrósan Andrásra meredt.

- Pár perccel később a göndör hajú lány elsétált Kállaytól, hogy a táskájából elővegyen valamit, ám amikor András utána sétált, Reni közbelépett. Egyértelmű volt, hogy féltékeny - erősítette meg a látottakat a Megasztár több munkatársa is.

Renit és Andrást szinte nem is látni külön, s noha egyenesen nem vallották még meg a nagy nyilvánosságnak kapcsolatukat, lopott pillantások és apró érintések árulkodnak az érzelmeikről. Éppen ezért teljesen érthető, hogy a nagyváradi lány nehezen viseli, ha András a „kötelezőnél" többet foglalkozik egy-egy rajongóval. Amikor azonban felhívtuk, hogy kommentálja az esetet, teljesen kiakadt.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Bizalmas suttogásukat nehezen tűrte Tolvai Reni, és „véletlenül” arra sétált
Bizalmas suttogásukat nehezen tűrte Tolvai Reni, és „véletlenül” arra sétált


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: