2016-06-28 00:08:41• hírek • Blikk.hu

Tolvai Reni igazi sztárok közé került New Yorkban

Sztárok közé került az énekesnő: Tolvai Reni a napokban New Yorkban járt, ahol aláírta az Atlantic Records által kínált szerződést, azaz Bruno Mars és David ­Guetta kiadójának gondozásában és terjeszté­sében csendülnek majd fel dalai a tengerentúli rádiókban.

A nagy siker mellett a közelmúltban a korábbi megasztárosnak új, meghökkentő klipje is megjelent. Tolvai Látomás című dalához készült videója ugyanis egy drámai szakítást vetít előre. A leginkább erotikától fűtött videóiról és dinamikus dalairól ismert énekesnő öt év után énekel újra magyar nyelvű szöveget.

- Ez a dal egyszerre szomorú és drámai, de azért azt is sugallja, hogy a remény hal meg utoljára! Van, hogy egy férfi és egy nő közt elfárad a kapcsolat, belekényelmesednek az évekbe, és már nem ég olyan hevesen a tűz, mint a szerelem kezdetén. Van úgy, hogy bekövetkezik a fájdalmas szakítás. De még az sem a világ vége, hiszen mindig van remény, talpra lehet állni még a legnagyobb szerelem után is - véli Reni, aki a dalszöveggel ellentétben hangsúlyozta, párjával, Kállay-Saunders Andrással minden rendben van köztük.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: