2018-02-06 07:04:29• hírek • Blikk.hu

Tolvai Reni durván kikelt magából A Dal miatt

Az énekesnő szombat este a Crack My Code című dalt adta elő A Dalban. A produkció után a zsűriből Schell Judit szólalt meg, aki keményen elmondta véleményét az énekesnő számáról és előadásáról.

„Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye” - szólalt meg.
 

A dalválasztás után pedig magát az előadásmódot is illette:

„Meg még azt is hozzátenném, hogy a színpadi mozgással nagyon óvatosan kell bánni. Ez olyan, mint egy jó ruha, ki kell emelni azokat a részeket, amik előnyösek, és el kell takarni azokat, amik nem annyira. Egy picit jobban rád kellene szabni ezeket a megmozdulásokat” – fogalmazott a színésznő, aki zsűritársai 7 pontjainál még így is jobbat, 8 pontot ítélt meg Reninek.
 

Ezután nem meglepő, hogy A Dal szombati fordulójából Reni esett ki. A feldühödött énekesnő Instagramon tombolta ki magát. Posztjába feltette Schell értékelését, majd a következőket írta hozzá a Bors szerint:
 

„Ha „fuck me” van akkor „fuck you back”, azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba*** meg! – írta sértődötten. Bejegyzését azonban később törölte, s a telefonját még a menedzserének sem vette fel.


további bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: