2009-06-05 10:42:32• hírek • Szatmár.ro

Töltsd hasznosan a szünidőt

Az idei év nyarán sok új programmal várja a gyerekeket a Bridge Language Study House. A Nyári Gyerektáborok mellett nyári nyelvtanulási lehetőséget is ajánlanak a német és angol nyelv iránt érdeklődőknek.

Minden olyan nyolc és tizennégy év közötti fiatal jelentkezhet a BLSH „Nyári Nyelviskolájába", aki nyitott a szünidejének egy részét hasznos elfoglaltságokkal tölteni. A Nyári Nyelviskola napi 7,5 órás nyelvi foglalkozást ajánl, egy kommunikatív és nagyon barátságos környezetben, ahol játékosan lehet elsajátítani az angol vagy német nyelv alapjait.

Az órák a megszokott tanulási módszerektől eltérően zajlanak, a gyerekek kreatív feladatok és szórakoztató gyakorlatok elvégzése által ismerkedhetnek meg az idegen nyelvekkel. A program napi ebédet is ajánl a résztvevők számára.

Nyári nyelviskolát két időpontban július 6-17 között, illetve július 20-31 között szerveznek. Ez idő alatt a gyerekek reggel 9 órától 12-ig nyelvtanfolyamon vesznek részt (a választott nyelvtől függően angol, vagy német nyelvű órákon), majd 12 és 13:30 között ebédszüneten vannak, végül 13:30-tól 16:30-ig játékos oktatási tevékenységeken mutathatják meg kreativitásukat.

Az érdeklődők június 20-ig adhatják le jelentkezésüket, a Bridge Language Study House székhelyén, Szatmárnémetiben a „Scheffer János" Központban, a Libertatii tér 20 szám alatt, illetve a 0361 101038-as, vagy a 0740 985868-as telefonszámokon. Emellett pedig a satumare@blsh.ro e-mail címen is jelezni lehet a jelentkezési szándékot.

A nyelviskolával kapcsolatosan bővebb információk a www.blsh.ro/satumare weboldalon is találhatók.


Nyolc és tizennégy éves gyerekek nyári nyelviskolába jelentkezhetnek.
A Bridge Language Study House 8 és 14 éves gyerekeknek szervez nyelvtanfolyamokat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: