2017-10-12 12:17:06• hírek • (x)

Töltsd az adventet a varázslatos salzkammerguti tóvidéken!

Hamarosan az adventi időszak kopogtat ajtóinkon. Előkerülnek a forralt boros bögrék, mindent átjár a puncs fűszeres illata. Innen is, onnan is halk karácsonyi dallamok szólnak. Az embert átjárja a kellemes ünnepi bizsergés. Nem volna-e kellemesebb mindezt egy meseszép helyen átélni?

A Challenge Travel lehetőséget ad erre, ugyanis ez alkalommal az utazási iroda a salzkammerguti tóvidékre kalauzolja a pihenni vágyókat. 

A négy napos kirándulás első napja utazással telik, a nap végén pedig a résztvevők már a Salzburg környékén található szálláson hajthatják álomra fejüket. Második nap a csoport meglátogatja a méltán népszerű várost, Salzburgot, melynek legfontosabb látnivalói a Vár, a Dóm, Mozart szülőháza, valamint a Mirabell kert. Salzburgból Hellbrunnba vezet majd a kirándulók útja.

Hasonlóan izgalmas napnak ígérkezik a harmadik is, mely során a csoport több alpesi kisvárost jár be: St. Gilgent, Bad Ischl-t, valamint Hallstatt-ot. A negyedik nap szintén egy karácsonyi forgatagot tartogat a csoport számára, ugyanis a kirándulás utolsó napján Steyr városa lesz az úti cél. Miután a kirándulók felfedezték Ausztria „hivatalos karácsonyi vásárát” is, újra Szatmárnémeti felé veszik útjukat.

A kirándulás részletes programja a Challenge Travel oldalán olvasható.

A részvételi díj 265 euró/fő. Az ár tartalmazza az autóbuszos utazást, a 3 éjszakás szállás árát 2-3 ágyas elhelyezéssel, valamint a reggeli és az idegenvezetés árát. Indulás november 30-án, hazaérkezés december 3-án. További információk a 0361-413-093-as vagy a 0729-979-111-es telefonszámon kérhetők, valamint az utazási iroda székhelyén, a N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: