2011-11-30 12:44:09• hírek • Szatmár.ro

Töltsd a Szilvesztert a Brigi Panzióban!

A Brigi Panzió, az év utolsó napján is szeretettel várja vendégeit, házias ízekkel, családias, nyugodt környezetben. Íme a vendéglátóhely évzáró szilveszteri ajánlata!

Egy jó szilveszteri bulihoz nem kell más, mint kellemes barátok, fergeteges hangulat és változatos, gazdag menükínálat. A Szatmárnémetitől nyugatra, a várostól alig 7 kilométerre található Brigi Panzió az év utolsó napján is teljesíti vendégei minden kívánságát: házias ételekkel, finom italokkal, jó hangulattal és szálláslehetőséggel fogadják mindazokat, akik egy feledhetetlen Szilveszter éjszakát akarnak maguk mögött tudni.

Szedd össze az ismerősöket, rokonokat, barátokat és töltsétek együtt a Szilvesztert a Brigi Panzióban, mely hangulatos környezetben, széleskörű ellátással várja a szórakozni vágyókat. A vendéglátóhely 40-50 személy fogadására áll készen, és mintegy 26 személynek biztosít szállást.



A szilveszteri menü ára szállással és reggelivel 200 lejbe kerül, míg a panziószobák igénybevétele nélkül 150 lejért mulathatnak a vendégek. Az ár az ízletes ételek mellett bort, kávét, röviditalt és pezsgőt foglal magába, és persze egy fantasztikus mulatságot.

Zenét a szórakozni vágyók biztosíthatnak maguknak - stílusnak, ízlésnek megfelelően.

Részletekért hívd a 004-0261-820-770-es, vagy a 004-0752-060-083-as telefonszámot!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: