2017-09-25 13:45:00• hírek • Szatmár.ro

Részegen, jogsi nélkül ment neki egy autónak, majd lelépett...

Az egyik hétvégi baleset kapcsán a vétlen autósról kiderült, hogy hullarészeg volt.

Egy 64 éves piskoltligeti férfi vasárnap 17.30 körül értesítette a rendőrséget a 112-es egységes segélyhívószámon arról, hogy a háza előtt parkoló autójának valaki nekiment, majd elhajtott.

A mezőpetri rendőrség rövid nyomozást követően kiderítette, hogy az ügyben egy 35 éves piskoltligeti férfi a fő gyanúsított. A férfi részegen ütközött neki a bejelentést tevő autójának. Az is kiderült, hogy semmiféle autóvezetői jogosítvánnyal nem rendelkezik. Az általa kilélegzett levegőben az alkohol-koncentráció 0,92 mg/liter volt, így 24 órás őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene ittas vezetés, rongálás és jogosítvány nélküli vezetés miatt.

Szombaton Szilágypérban történt baleset: egy 21 éves péri férfi nem adott elsőbbséget a kereszteződésben egy 28 éves nagykárolyi férfi által vezetett személygépkocsinak. Össze is ütköztek, a főúton haladó autóban utazó három személyből viszont kettő megsérült.

A csavar a dologban, hogy kiderült: a vétkes sofőr józan volt, ám a vétlen autót vezető férfi nem. Megfúvatták, a szonda pedig 0,72 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a leheletében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: