2015-05-18 14:38:45• hírek • Szatmár.ro

Tökrészegen hajtott a Batizi úton vasárnap hajnalban balesetező fiatal

Az elfogyasztott alkoholmennyiségtől felbátorodva, a sebesség-korlátozásra fittyet hányva hajtott az a 21 éves szatmári fiatal, aki vasárnap hajnalban a Batizi úton balesetezett - derül ki a rendőrség hétfőn kiadott jelentéséből. A fiú kitört egy fát és az Audiját is összetörte.

A baleset szombatról vasárnapra virradóra, 5.45-kor történt. A 21 éves Florin B. Audi típusú személygépkocsijával haladt, amikor a túlzott sebesség miatt elvesztette az uralmát az autó felett, lehajtott az útról, majd egy fának ütközött. A balesetben az autóvezető könnyebb sérüléseket szenvedett.

A fiút a rendőrök megfúvatták, a szonda pedig 0,98 mg/liter alkohol-koncentrációt mutatott ki az általa kilélegzett levegőben.

Szintén ittasan okozott balesetet Szatmárnémetiben, az Amaci úton Vlad T. A férfi Skoda személygépkocsiját vezette, amikor egy leparkolt Ford haszongépjárműnek ütközött. A helyszínre érkező rendőrök alkoholtesztnek vetették alá, melynek során kiderült, hogy ittasan ült autóba. Az általa kilélegzett levegőben 0,81 mg/l volt az alkoholkoncetráció.

A fotóért köszönet a Szatmár.ro egyik lelkes olvasójának

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: