2016-10-16 15:05:41• hírek • Szatmár.ro

Tökrészeg sofőr ütközött villanyoszlopnak a Burgya-sarkon

Közlekedési baleset történt vasárnap 15.30 körül Szatmárnémetiben, a város egyik legforgalmasabb közúti csomópontjában, a Burgya-sarkon. Egy autós elvesztette az uralmát a gépjárműve felett, ebből lett a baj. De nem csak az esős idő járult hozzá, hogy egy Renault Laguna eleje alaposan összetört...

Szerencsére más autóban, illetve emberéletben nem esett komolyabb kár abban a balesetben, amely vasárnap délután a Burgya-sarkon történt. Egy 29 éves szatmári illetőségű autós egy Máramaros megyében bejegyzett Renault Lagunával közeledett az Octavian Goga sugárút irányából a kereszteződésbe, amikor elvesztette uralmát a gépjármű felett. Az autó a járdára hajtott és egy villanyoszlopnak ütközött. Isteni szerencse, hogy a járdán a baleset pillanatában senki nem tartózkodott.

Az esős időben gyakori eset, hogy egy nagy sebességgel haladó gépjármű megcsúszik az úton, ám most nem csak az időjárásra fogható a szerencsétlenség. A helyszínre érkező közlekedési rendőrök megfúvatták a sofőrt. Az általa kilélegzett levegőben a szonda 1,07 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott.

A balesetben megsérült a sofőr és az utasa is, mindkét személyt kórházba vitték kivizsgálásra. Az autó vezetőjének természetesen lemérik a véralkohol-szintjét is - ettől függ, hogy sima "koccanásként" vagy gondatlanságból elkövetett testi sértésként kezeli a rendőrség az esetet.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: