2014-10-25 17:23:48• hírek • Szatmar.ro

Tököt faragtak a gyerekek az Aquastarban

A foglalkozáson résztvevő gyerekek megkóstolhatták a tök-muffint és a tökpudingot is.

Izgatottan alkotó gyerekekkel és szülőkkel telt meg szombat délelőtt az Aquastar élmény és gyógyfürdő sportterme. A Borókagyökér Egyesület szervezésében kézműves foglalkozásokra került itt sor, a programok során legtöbb esetben a tök állt a középontban. A gyerekek töklámpást faragtak, amelyekért később díjat is kaptak. Kitüntették a legrémisztőbb és a legszebb tökfejet is.

Emellett készült a foglalkozás keretében tökpuding és tök-muffin is, a házigazda Aquastar pedig porlós süteménnyel lepte meg a résztvevőket.

Amíg a gyerekek a tökfaragással voltak elfoglalva, addig a szülők belekóstolgattak az AquaMedica gyógyközpont szolgáltatásaiba. A központ csapata kezelési és életviteli tanácsokkal látta el az érdeklődőket, emellett aki akart, részt vehetett egy frissítő gyógytornán is.

Az Aquastarban sörfesztivál is volt szombaton: a folyékony kenyér kedvelői egyliteres korsóból ihatták az Ursust.

Akinek pedig megjött a kedve a lubickoláshoz, cikkünk megjelenésekor - szombat délután - még bőven időben van: 22.30 és 02.00 között mindenki részt vehet a misztikus hangulatú halloween-tematikájú éjszakai fürdőzésen. Természetesen nem maradhat el a különleges szaunaszeánsz sem, a szaunákban újra a mátészalkai szaunamester, Sanyi bácsi teszi majd izzasztóvá a helyzetet. A szezon első éjszakai fürdőzésére a belépés 25 lejbe kerül, ám ez - figyelem - tartalmazza a szaunahasználatot is.

Az AquaMedica csapata tanácsokkal látta el a felnőtteket

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: