2018-10-26 09:30:48• hírek • Nagy Tímea

Tök Jó Nap a Kölcseyben: vidám versenyek, színesebb szünetek

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium október 31-én, szerdán sütőtökös napot, Tök Jó Napot tart.

A szünetekben rendezik meg az ötletesebbnél ötletesebb versenyeket az osztályok között. A jó hangulat és a vidámság garantált. Első ízben kerül sor arra, hogy az egész iskola együtt elevenítse fel a sötőtökhöz kapcsolódó hagyományokat.

 

A Köfedisz diákszövetség meghívója így szól a kölcseysekhez:

 

“Adjuk át magunkat az őszi hangulatnak és tartsunk egy vidám napot! 

 

  • Töklámpás faragó szépségverseny: az osztályok faragják ki a minél kreativabb, ötletesebb lámpásainkat és nagyszünetben az udvaron díjazzuk őket.
  • Osztálydiszitő verseny: minél tökösebb, őszi hangulatú osztályokat szeretnénk látni.
  • Sütőtökös receptek versenye: kápráztassátok el a zsűrit finomabbnál finobb sütőtökökkel!
  • A nagyszünetben, az udvaron tökerős diák versenyt is hirdetünk. A cím birtokosa az lesz, aki a legtovább tud felemelve tartani egy nehéz sütőtököt. Nevezni a helyszínen lehet.”

 

Az iskolai kisebb-nagyobb eseményekről beszélgettünk Pataki Enikő igazgatóvel és a Kölcsey Ferenc Diákszövetség eddigi és jövőbeli vezetőségével. Tepfenhart Beatrix, a jövőbeli elnök, Fóris Dávid, a jövőbeli alelnök és Fazakas Ábel, az eddigi elnök elárulták, hogy lázas készülődés folyik a Gólyabállal kapcsolatban. Fénysebességgel haladnak a tervek megvalósításában, a szervezés gördülékeny. Következő nagyobb események a Mikulás Napi hagyományok és a Karáncsonyi vásár. Az Iskola Másként hetének a tervei is lassanként kikristályosodnak, rengeteg érdekes programra készülhet a gimnázium diáksága.

 

Az év végéig biztosan nem lesz unalmas a kölcseysek iskolai élete, szinte minden hétre jut majd valamilyen örömteli közös elfoglaltság.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: