2016-03-30 15:59:44• hírek • Kocsis Zoltán

Többször megerőszakolta 12 éves lányát, miután kiszabadult a börtönből!

Meghökkentő esetre derült fény a napokban a Szatmárnémetitől 27 kilométerre található Apa településen: egy apa többször is megerőszakolta mindössze 12 esztendős kislányát. A sors fintora, hogy a gyalázatos tett kiderülte után a rendőrség volt az, aki megmentette a férfit! Az önbíráskodástól...

A rendőrségi esetekben mindig jól informált voceatransilvaniei.ro portál információi szerint a 40 éves Carol Viorel M., aki decemberben szabadult hat éves börtönbüntetéséből, az azóta eltelt időben többször is megerőszakolta 12 éves lányát!

A szerencsétlen kislány egy ideig nem mert szólni senkinek a történtekről. Attól félt, apja megöli! Végül azonban nem tűrte, nem tűrhette tovább a testi-lelki fájdalmat és a megaláztatást és elmesélte a történteket anyjának. Aki azonnal értesítette a hatóságokat!

A sors fura fintora, hogy az apának nem nevezhető szörnyeteget végül pont a rendőrség mentette meg a feldühödött rokonoktól, akik már felkészültek a lincselésre.

A bíróság előtt Carol Viorel M. azzal próbálta menteni a bőrét, hogy lánya beleegyezett a szexuális aktusba. Mi több, azt kérte, házi őrizetben védekezhessen az ellene felhozott vádak ellen!

A bíróság azonban 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte az apai Josef Fritzlt, akit korábban szabadságelvonás (engedély nélküli fogvatartás) miatt ítéltek szabadságvesztésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: