2011-09-09 19:42:57• hírek • Póti Orsolya

Többnyire profi táncosok léptek fel a táncgálán

A táncvilág kedvelői ezúttal sem csalódhattak a Loga Dance School szeptember 9-i gálájában, hiszen az immár negyedik éve működő szatmári tánciskola színvonalas produkciókkal és lenyűgöző táncokkal kápráztatta el a nagyérdeműt. Meglepetésként egy fantasztikus magyarországi táncospár lépett színpadra, aki szintén kiérdemelte a közönség nagy tapsát.

Megalakulásának negyedik évét ünnepelte a már hagyományosnak számító táncgálával a szatmárnémeti Loga Dance School, a város egyik legszínvonalasabb tánciskolája. Az érdeklődőket a már megszokott műsor, az iskola tagjainak és a meghívottak táncbemutatója várta. És bizony szép számmal voltak érdeklődők, ugyanis a több mint háromszáz férőhelyes színházterem kis híján meg is telt.

A gála első felében az iskola versenytáncosaié volt a főszerep, akik megpróbálták szinte minden táncstílusba bevezetni a közönséget. A standard táncoktól megkezdve, a latin táncokon át egészen a salsáig mindent eljártak az ügyes táncosok, sőt a nem éppen könnyű táncot, a Rueda de Casinot is bemutatták.

Amíg a fellépők szusszantak egyet, addig a rendezvény műsorvezetői - Bartos Erzsébet és Ovidiu Chilintan - szórakoztatták a közönséget, bevezetve őket a táncok történetébe, majd egyenként bemutatva az iskola táncosait.

A műsorvezetőktől azt is megtudtuk, hogy hamarosan a Loga Dance Schoolban is kezdetét veszi az új tanév, és azok, akik szívesen kipróbálnák magukat a táncparketten be is iratkozhatnak az iskola által indított tanfolyamokra. A beiratkozásról, a táncmodulokról és kedvezményekről való bővebb információ a Loga Dance School oldalán található.



A tánciskola ebben az évben a gyerekekre is gondolt, hiszen Kids Dance néven indít tánctanfolyamot. Amint azt Bartos Erzsébet ezzel kapcsolatban megjegyezte: ez a program igazán jó alakformáló, és sokkal jobb időtöltés mint a számítógépen lövöldözni.

A táncgála második felében az est különleges meghívottjainak produkciójára került sor. Két magyarországi profi táncos, Kaszás-Tóth Dániel és Dávid Dorottya nyűgözte le a közönséget latin, majd standard táncokkal. Az A kategóriás táncospár második éve táncol együtt, azelőtt pedig más-más partnerekkel képviselték Magyarországot különböző versenyeken.

A Loga Dance-nek minden bizonnyal  sikerült lenyűgöznie a szatmáriakat, és bebizonyítani azt, hogy a művészetek közül a tánc az egyik legszebb kifejezési forma.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: