2019-04-06 10:59:17• hírek • Szatmár.ro

Többek között inasokat, eladókat, textilipari- és építőipari munkaerőt keresnek a megyében

Szép számban akadnak szabad munkahelyek Szatmár megyéban – derül ki a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb jelentéséből.

Szám szerint 341 elérhető állásajánlat közül 26 betöltéséhez szükséges felsőfokú-, 205-hez pedig középfokú végzettség. A fennmaradó 121 munkahelyre szakképzetlen munkaerőt is alkalmaznak a munkaadók.

 

Keresnek biztonsági őröket, de nagy számban van szükség alkatrész összeszerelőkre is. Több nyitott textilipari pozíciót találhatnak a munkakeresők, de ha éppen géplakatosként helyezkednél el, akkor is bőven szemezgethetsz a lehetőségek közül. Kereskedelmi dolgozókat is keresnek, de az építkezési munkát kedvelők sem maradnak választék nélkül.

 

A szabad munkahelyek palettája ezúttal is meglehetősen széles. Igény van többek között szakácsra, kézicsomagolóra, sofőrökre, hegesztőkre, könyvelőre és vasbetonszerelőre is. A feldolgozóiparban is jó eséllyel találhatnak munkát, de a szabász-varró műhelyek is tárt karokkal várják a munkaerőt.

 

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban, az a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség 0261-770237-es telefonszámán, vagy személyesen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: