2006-11-06 20:27:40• hírek • Szatmár.ro

Többé nem akarok rendezni!

 George Lucas a jövőben nem kíván több mozifilmet rendezni, inkább a tévére koncentrál.

Abbahagyja a mozifilm-rendezést George Lucas, annak érdekében, hogy csak a nagy haszonnal kecsegtető tévés projektjeire koncentráljon.

A Csillagok háborúja atyja szerint manapság túl kockázatos mozifilmet készíteni, hiszen egy nagyformátumú filmre szánt átlagos forgatási és marketing költségek 200 millió dollárra rúgnak – így Lucasfilm nevű produkciós cégét inkább a tévés és kisebb költségvetésű filmek gyártására használná.

Az Empire magazin beszámolója szerint Lucas úgy gondolja, hogy az internetes letöltések szintén felrázzák a filmipart. „Nem akarunk filmeket készíteni, most a televízióra koncentrálunk. A filmkészítés túl költséges és túl kockázatos. Ugyanazért a 200 millió dollárért ötven-hatvan kétórás filmet tudok leforgatni.

„Én nem hiszem, hogy a jövőben ez a fajta moziba járós szokás még meglesz. Minden csak választás kérdése lesz. ez pedig hatalmas forradalomhoz vet majd a médiumon belül.”

Mindezek ellenére Lucas nem készül azonnal feladni filmes karrierjét – jelenleg a Red Tails című, alacsony költségvetésű, az első amerikai fegyveres alakulatról szóló filmen dolgozik, és persze ott van még az Indiana Jones régóta beígért negyedik része.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: