2011-08-19 17:13:26• hírek • Szatmár.ro

Elkezdődött a régi városközpont körforgalmának felújítása

A munkálatok rendben zajlanának, ha az autósok kicsit fegyelmezettebbek lennének.

Miután a Sugárút egy részére új aszfaltréteg került, a Constructii Drumuri munkásai a régi városközpont körforgalmának felújításába kezdtek. A felújítást csak részben végzik el, ugyanis most csak ennyire van pénz, az első szakaszban a Székesegyháztól az Aurura hotelig marják fel az aszfaltot és helyettesítik új aszfaltréteggel, majd a szállodától a Fehér házig vezető útvonalon fognak dolgozni.

Stelian Popa, a munkálatokat végző cég vezetője meglehetősen feldúltan fogadta péntek délben a sajtósokat. Ingerültségének az oka az volt, hogy az autósok az útlezárásra fittyet hányva behajtottak azokra az útszakaszokra, ahol éppen dolgoztak volna. Sem a taxisokat, sem a jól öltözött városi terepjárós üzletembereket nem zavarta, hogy néha lehetetlenné teszik a munkát, utóbbiak komótosan kiszálltak a dzsipből és sűrű káromkodások közepette arrébb tették az útlezárást jelző táblát.

- A rendőrség nem tesz semmit, egyetlen közlekedési rendőr sem járt erre amióta megkezdtük a munkát, pedig minden nap itt figyelnek a körforgalomban. Az emberek meg fegyelmezetlenek, de nem bünteti meg őket senki - magyarázza Popa.

A cégvezető elmondása szerint ha minden a megfelelő ütemben halad, a most felújított rész már hétfőn járható lesz. - Nekünk sem érdekünk, hogy elhúzzuk a munkát és akadályozzuk a forgalmat - mondta.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: