2012-07-13 18:20:24• hírek • Kocsis Zoltán

Gyerekbaráttá vált az útlevélosztály váróterme

Jelentős változáson esett át a Szatmár Megyei Útlevélosztály váróterme az utóbbi napokban. Aki ezentúl belép a hivatalba, nem csak a közalkalmazottakkal, hanem Hófehérkével és a hét törpével is találkozhat.

A Petőfi Sándor utcán található közhivatalnak otthont adó épület állami tulajdonban van, ezért a prefektusi hivatal úgy döntött, hogy lehetőségeitől függően javít a körülményeken. Ennek következtében az utóbbi napokban felújították és modernizálták a várótermet, hogy az lehetőleg minél otthonosabbá váljék és kényelmesebb legyen a várakozás.

A változásoknak vélhetően a gyerekek örülnek majd a legjobban. A frissen lefestett falakra ugyanis mesefigurák kerültek. Mi több, még egy televíziót is beüzemeltek, amelyen a gyerekek mesét nézhetnek, amíg szüleik az adminisztráció göröngyös útjain ügyeiket intézik.

A kormánybiztosi hivatal tervei között szerepel a Szatmár megyei gépjármű-bejegyzési és jogosítvány kibocsátó hivatal épületrészének kozmetikázása is. Az ehhez szükséges anyagi fedezetet saját forrásaiból illetve felajánlásokból biztosítja az intézmény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: