2015-10-05 13:58:49• hírek • (x)

Több tonna női csizma vár a Second Texnél

Október 5-10. között kilós áron vehetsz csizmát a Second Tex szatmári és nagykárolyi boltjában.

Közeleg a tél! Itt az ideje felkészülni divatos, trendi holmikkal a hideg évszakra! S ahogy mindig, most is a Second Tex a jó választás, hiszen náluk használt, de kitűnő minőségű divatos holmikból válogathatsz verhetetlen árakon. Minek egy vagyont költeni, amikor a Second Texnél negyedáron felöltöztetheted az egész családot? Hamarosan itt a friss őszi-téli kollekció, de addig is érdemes betérni hozzájuk.

Október 5-e és 10-e között tartják ugyanis a Csizmák hetét: Szatmárnémetiben a 15-ös lakónegyedben, a Ravensburg utca 7. szám alatt illetve Nagykárolyban, az Ignisului utca 5. szám alatt több tonna csizmából választhatod ki a neked tetszőt! Emellett sapkák, sálak és egyéb téli kiegészítők hatalmas választékából vásárolhatsz!

A csizmák ára hétfőn 15, kedden 12, szerdán 9, csütörtökön 6, pénteken 3, szombaton pedig 1 lej kilónként, úgyhogy ne sokat gondolkodj és csapj le mielőbb a legszebb és legmelegebb lábbelikre.

Október 12-én pedig érkezik az őszi-téli árukészlet: ezekből Szatmárnémetiben a Zsidókorzón, a 16. szám alatt és október 14-től a Károlyi úton a 25/C szám alatti Second Tex boltban válogathatsz!

A boltok hétköznaponként 9 és 19, pénteken pedig 9 és 13 óra között várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: