2020-05-18 15:46:34• hírek • Bede Emőke

Több tolvaj csuklóján is kattant a bilincs

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Több tolvajt is sikeresen azonosítottak az elmúlt hétvégén a Szatmár megyei rendőrök – tájékoztatta szerkesztőségünket hétfőn a hatóság sajtóirodája.

Május 15-én, a szatmári rendőrök azonosítottak egy 26 éves, szatmárgörbedi férfit és annak 36 éves, aranyosmeggyesi társát, akiket öt, Aranyosmeggyes község területén elkövetett minősített lopással gyanúsítanak. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a két férfi bicikliket, háztartási gépeket és egyéb elektronikai cikkeket lopott, mellyel mintegy 8 500 lejes kárt okoztak a sértetteknek. A rendőrség az elemelt javaknak már csak a 90 százalékát találta meg. A két férfit őrizetbe vették, majd május 16-án a ügyészség elrendelte 60 napos hatósági felügyelet alá helyezésüket. Az ügyben a vizsgálatok a továbbiakban is folytatódnak.


3 000 lejt loptak a polcról

Május 17-én az avasfelsőfalui rendőrséget arról értesítette egy helybeli férfi, hogy ismeretlen tettesek a nap folyamán behatoltak a lakásába, majd az egyik polcról 3 000 lejt loptak el. A nyomozóhatóságnak rövid időn belül sikerült kézre kerítenie az elkövetőket, két 18 éves, Iasi megyei fiatalembert és egy 29 éves, Bikszád községből származó férfit. A trió által okozott kárnak egy részét sikerült visszaszerezni, hamarosan pedig az avasfelsőfalui ügyészség előtt kell megjelenniük, ahol vélhetően elrendelik előzetes letartóztatásukat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: