2015-05-13 14:10:09• hírek • Szatmár.ro

Több településen is szünetelni fog a vízszolgáltatás

A szamosdobi vízmű modernizációs munkálatai miatt a környék településein vízkimaradás várható csütörtök reggeltől péntekig.

A Szatmár megye ivóvíz- és csatornahálózatának infrastrukturális bővítése és rehabilitációja elnevezésű nagyszabású projekt keretében gőzerővel zajlanak megyeszerte a munkálatok. A projekt magába foglalja a Nagykárolyt és a környék településeit ellátó szamosdobi vízüzem felújítási munkálatai is, mely most újabb szakaszához érkezett.

A felújítás miatt vízkimaradás várható május 14-én, csütörtökön reggel 8 órától, május 15-ig vagyis pénteken délelőtt 10 óráig Dacia, Szamosdob, Domahida, Kismajtény és Sándormajor (Paulian) településeken.

Nagykárolyban, Börvelyben, Újkálmándon, Csanáloson és Csanáloserdőn csökken majd a víznyomás a munkálatok fentebb említett időszakában, ezért előfordulhat, hogy a több szintes épületek felsőbb emeletein is vízkimaradás lesz.

A vízellátó rendszer újraindításakor elszíneződhet a csapvíz, ezért a vízszolgáltató arra kéri a környék lakosságát, hogy tartalékoljanak megfelelő mennyiségű ivóvizet erre a periódusra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: