2019-04-19 10:41:14• hírek • Bede Emőke

Több száz szabad állás vár betöltésre Szatmár megyében

Ismét közzétette a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) a szabad állások listáját: a közlemény szerint a legutóbbi összesítéskor betöltendő 504 helyet jegyeztek a megyében.

A 504 hely közül pusztán 42-höz szükségeltetik felsőfokú végzettség, 350 helyre azok is jelentkezhetnek, akik középfokú képzésben vettek részt, a fennmaradó 112 helyre pedig képzés nélkülieket is felvesznek. Legnagyobb szükség jelenleg alkatrész-összeszerelőkre van, belőlük akár 53-nak is tudnának munkát biztosítani, de 41 inas is könnyűszerrel találhatna magának állást, ha szeretne.


Bár nem olyan nagy számban, de keresnek textilipari munkásokat, kőművesekek, CNC-gépkezelőket, targoncásokat, kárpitosokat, asztalosokat, bolti eladókat és programozókat is. Most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az érdekeltek keressék fel az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: