2014-12-18 08:45:05• hírek • MTI

Több száz millió forintból nyit boltot Vajna Timi

Gyémántbizniszbe vág bele Vajna Timi. Nem is akárhogyan, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz.

A világ leggazdagabbjait várja luxusüzletébe Vajna fiatal felesége. Persze lesznek ott hétköznapi ember számára megfizethető darabok is. Üzlettársával közös boltjukban különleges ékszereket, gyémántokat lehet vásárolni vagy épp eladni. A Gyémántpalotát a belvárosban nyitják meg, az árukészlet összértéke pedig úgy tudjuk, több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint. Úgy tudjuk, nemcsak hagyományos kereskedés zajlik majd, az oda betérő dúsgazdag vevők bőrüket aranypakolással frissíthetik fel.

- A hír igaz - erősítette meg a Blikknek Vajna Timi. - Reméljük, januárban már indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást. Hatalmas megnyitót szeretnénk, sztárokkal - árulta el Vajna neje, aki hozzátette, nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. - Ha valaki behozza a nagymamája gyémántját, megnézzük, milyen állapotú, megvesszük - magyarázta a fiatal feleség.

Tímea üzlettársa a gyémántbizniszben a Blikk értesülései szerint egy jól ismert ékszerközpont tulajdonosa. A Blikk úgy tudja, ők csinálták a Miss Universe szépségverseny királynői koronáját, és ekkor vetődött fel a közös munka ötlete. Timi pedig kapva kapott az alkalmon. Többször elmondta, szeretne a saját lábára állni, és megteremteni a saját egzisztenciáját. A kérdésre, hogy mit fektetett bele az üzletbe, kitérő választ adott, azt viszont elárulta, szívesen veszi ki a részét a marketingfeladatokból.

Tovább olvashatja a hírt a Blikk.hu-n, ha ide kattint!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: