2009-01-13 17:24:20• hírek • Szatmár.ro

Több száz korizó a pályán

Bár nem dicsekedhetünk túl sok sportolási lehetőséggel így a téli hónapok idején, azért egy kis korcsolyázásra Szatmárnémetiben is lehetőség nyílik.

Egy hete nyílt meg a korcsolyapálya a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán, amelyet azóta minden nap megtöltenek a fiatalok és idősek egyaránt. Mint megtudtuk, az elmúlt hétvége szombatján körülbelül 350-en  látogattak ki a korcsolyapályára. Bár hétköznapokon kisebb létszám tapasztalható, az érdeklődés még így is kiemelkedő.

Hétfőtől péntekig 15 - 20 óra között tart nyitva a pálya, ahová nem csupán a sport miatt, hanem a szórakozás kedvéért is érdemes kilátogatni. Hétvégenként déltől egészen 21 óráig élvezhetjük a friss levegő, és a csúszós jég nyújtotta felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget.

A korcsolyapályát üzemeltető KÖFEDISZ-t kisebb pénzösszeggel kell támogassák azok, akik a téli sportnak hódolnának: két óráért 3 lejt, míg egész programos korcsolyázásért 5 lejt kell adományozni a diákszervezetnek. Az adományokból fedezik ugyanis a pálya elkészítésének, üzemeltetésének költségeit.  A korcsolyapálya mindaddig látogatható lesz, amíg fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Mindenkit vár a Kölcsey Ferenc Főgimnázium korcsolyapályája.

A korcsolyapálya minaddig üzemel, míg fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: