2019-09-02 15:23:03• hírek • Bede Emőke

Több száz ecstasy tablettával a zsebében bukott le egy szatmári fiatalember – Helyszíni képek

Újabb komoly kábítószerfogás Szatmárnémetiben! Augusztus 31-én a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) nagyváradi irodájának ügyészei és a szervezett bűnözés elleni osztály helyi munkatársai tetten értek egy mindössze 20 éves fiatalembert, aki komoly mennyiségű kábítószert szeretett volna áruba bocsátani a város területén.

B. Z. testi motozása és személyautójának alapos átkutatása során nem kevesebb mint 449 darab MDMA, köznevén ecstasy tablettára, illetve öt simítózáras zacskóban további amfetamin-készítményre, azaz speedre bukkantak a hatóság emberei. A nyomozóhatóság megtudta, ezt a jelentős mennyiséget nem saját fogyasztásra szánta az illető, hanem Szatmárnémeti szórakozóhelyein és bulijaiban szerette volna elpasszolni. Mi több, a fiatalember azt is elárulta, hogy 45 és 120 lej közötti összeget kért egy-egy tablettáért.


Vasárnap B.Z.-t 24 órára őrizetbe vették, majd hétfőn elrendelték előzetes letartóztatását is. A fiú ellen üzletszerűen folytatott kábítószer-kereskedelem miatt indítottak bűnvádi eljárást.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: