2012-12-04 16:25:09• hírek • Szatmár.ro

Örömmel fogadták a Szövetség üzenetét

December 4-én az RMDSZ csapata Szatmárnémeti utcáin folytatta mozgósítási akcióját és ajtóról-ajtóra járva, személyesen keresték fel a választópolgárokat, hogy néhány szó erejéig a választások tétjéről beszéljenek.

Kedd délután Kereskényi Gábor, az 5-ös egyéni választókerület képviselőjelöltje, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke, Magyar Lóránd, a szatmárnémeti RMDSZ alelnöke és egy önkéntes kíséretében több utcát is végigjárt, annak érdekében, hogy tovább folytassa a szervezet által körülbelül egy hónapja kezdeményezett door to door (ajtóról-ajtóra) akciót.

Ez alkalommal az Ady Endre, Azuga, George Cosbuc házainak kapuin csengettek be, illetve az újközpont tömbházainak lakóit látogatták meg, hogy felhívják a figyelmet a választások fontosságára és szavazásra buzdítsák az embereket.

A választópolgárok örömmel fogadták az RMDSZ jelöltjét, és támogatásuk felől biztosították a Szövetséget. Kereskényi Gábor reményét fejezte ki, hogy a vasárnapi szavazáson minél több ember részt vesz és az egységre, az összetartásra szavaz.

Kereskényi Gábor a szatmári választókat kereste fel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: