2012-06-22 16:55:14• hírek • Szatmár.ro

Több mint száz előregisztráció

Szombaton, június 23-án hatodik alkalommal kerül sor a Szatmár Egyházmegyei Caritas Szervezet Jótékonysági Maratonjára, amelynek bevételét a idén a Szervezet az idősek házi beteggondozására fordítja.

A résztvevők 8 lejes részvételi díj befizetésével közvetlenül is támogathatják az ügyet. 10 éves kor alatt a részvétel ingyenes, a csoportok kedvezményben részesülnek, így 3 személynek, 18  lej, 5 személynek, 30 lej a részvételi díj. A hét folyamán lehetőség volt előregisztrációra is, ezt a lehetőséget több mint száz személy használta ki - tudtuk meg a Caritas sajtóreferensétől, Fazekas Csillától.

A maraton napján a regisztráció, reggel 7.45-kor kezdődik a Caritas székháza előtt a város régi központjában (Libertatii tér 20), a startot 8.45-kor lövik majd el. Cél a sárerdei terasz. Az útvonalon a közlekedési rendőrség biztosítja a menetbiztonságot és a Caritas házi beteggondozó központjainak szakemberei biztosítanak egészségügyi ellátást szükség esetén.

A sárerdei befutónál minden résztvevőt hideg sör, üdítő, zsíros kenyér és persze színes programok várnak. Lesznek úgyességi játékok, ládamászás, foci, pinata. A helyszínen minden résztvevő vásárolhat tombola jegyeket, amelyekkel értékes nyereményekhez juthatnak a szerencsések.

Kisorsolásra kerül többek között 2 mountainbike, valamint az esemény szponzora az Autonet felajánlásában, 3 hátizsák és bögrék. Egy tombola jegy ára 5 lej.

Hatszázan gyalogolták le a távot

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: