2008-12-19 13:07:23• hírek • Szatmár.ro

Több mint ötezer lejt gyűjtöttek

Jótékony célú képeslap-árusító versenyt rendezett a Szatmárnémeti Caritas Szervezet a szatmári középiskolák között.

A november 26 és december 15 között megtartott versenyre összesen 12 iskola nevezett be 10-10 fős csapatokkal. A verseny győztese az a csapat lett, aki a legtöbb pénzt gyűjtötte a képeslapok eladásával. A verseny alatt több mint 5000 lej gyűlt össze, amelyet a Caritas Szervezet Nappali Foglalkoztató központjaiba járó gyerekek javára fordítanak.

A versenyben a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont, a Mihai Eminescu Főgimnázium, az I.C. Brătianu Iskolaközpont, az Erdészeti Iskolaközpont, az Élelmiszeripari Szakközépiskola, az UNIO Gépészeti Szakközépiskola, a Gheorghe Dragoş Közgazdasági Iskolaközpont, a Ioan Slavici Főgimnázium, a Johan Ettinger Német Tannyelvű Elméleti Líceum, a Aurel Popp Művészeti Líceum, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Traian Vuia Technikai Kollégium vett részt.

A nyertes a Mihai Eminescu Főgimnázium csapata lett, akik 400 képeslap eladásával 1202 lejt gyűjtöttek össze. A győztesek nyereménye egy bowling est volt. A díjátadásra december 18-án, csütörtökön, került sor a Szatmárnémeti Caritas Szervezet székházában. A Szatmárnémeti Caritas Szervezet ezúton is szeretné megköszönni minden iskolának a részvételt és a segítséget.

A Mihai Eminescu Főgimnázium csapata 400 képeslap eladásával 1202 lejt gyűjtött össze.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: