2013-04-22 12:54:13• hírek • Szatmár.ro

Több mint negyven fős csapat látogatott a Komzsára

A szatmárnémeti természetjárók a Komzsa-tetőre szerveztek gyalogtúrát április 21-én, a következő kerékpáros, illetve buszos kirándulásra pedig április 28-án kerül sor.

Több mint negyven fős csapat indult vasárnap reggel Szatmárnémetiből a reggeli személyvonattal Színérváralja irányába. A kirándulás úti célja a település fölött magasló Komzsa-tető volt, de az út során még számtalan gyönyörű helyen megpihenhettek a túrázók.

A 678 méter magasan fekvő Komzsára indulók gyümölcsösök mellett, majd erdőkön, tisztásokon keresztül haladtak el, a csúcsról pedig az Avasi medence és a csodálatos hegyvidék látványa fogadta őket.

Egy kis pihenő és fotózás után a kirándulók készültek a visszaútra, amelynek során medvehagymaszedésre is sor került. A hegyről való levonulás jól kifárasztotta a csapatot, de az erdőben talált forrásvíztől mindenki felfrissült.

A szatmárnémeti természetjárók, Vadady-Filepp Gyula irányításával továbbra is kellemes kirándulási lehetőségeket, szabadidős programokat biztosítanak önköltségi alapon. Az ősz végéig még számos gyalog- és kerékpártúrára kerül sor: legközelebb Szatmárhegyre szerveznek kerékpáros, illetve buszos kirándulást.

A kirándulások pontos időpontjáról és egyéb részleteiről a Szatmár.ro továbbra is tájékoztatja olvasóit.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: