2019-05-05 08:34:47• hírek • Bede Emőke

Több mint kétszáz szabad állás várja a munkavállalókat Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség ismét kifüggesztette a megyében megpályázható szabad állások listáját.

A legfrissebb adatok szerint összesen mintegy 240 szabad munkahelyet jegyez jelenleg az ügynökség. Ebből 22-höz szükséges felsőfokú végzettség, 139-hez középfokú is elég, további 79 helyre pedig nem kérnek semmilyen oklevelet sem. Keresnek többek között 13 varrodai alkalmazottat, 15 felszolgálót, 6 számítógépes programozót, 5 asztalost, 28 inast, 4 bolti eladót és 5 vulkanizálógép-kezelőt is.


Noha ezen területeken van a szabad állás, alig akad olyan munkaterület, ahova nem keresnének embereket. Szükség lenne például egészségügyi asszisztensre, szociális asszisztensre, számítógépes rendszergazdára, pékre, pultusra, számlázóra, alkatrész-összeszerelőre, mosogatókra és kereskedelmi dolgozókra is.


Annak, aki szeretné az álláskeresésben igénybe venni az ügynökség által nyújtott segítséget, érdemes felkeresnie a megyében található székhelyek valamelyikét, vagy be lehet lépni az AJOFM weboldalára is, ahol rendszeresen frissítik a szabad munkahelyek listáját. Ugyanezen az oldalon a Szatmár megyei állások mellett az uniós adatbázishoz is hozzá lehet férni, így akár a külföldi munkalehetőségekről is tájékozódni lehet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: