2020-03-08 08:58:03• hírek • Blikk.hu

Több mint húszéves barátság köti össze a Barátok közt két sztárját

Több mint huszonegy év, közel tízezer rész, több száz szereplő, hatalmas fordulatok: ez a Barátok közt eddigi mérlege. Ám az RTL Klub legendás napi sorozatának színfalai mögött is zajlottak az események, barátságok szövődtek, egy például Varga Izabella (46) és Tihanyi Tóth Csaba (51) között.

 

A dr. Balogh Nórát és Novák Lacit alakító színészek a sorozatban gyerekkoruk óta ismerik egymást, ám a valóságban „csak” két évtizede, amikor elindult a szappanopera.

A Barátok közt Novák Lacija és Balogh Nórája, azaz Csaba és Iza a sorozat első forgatási napján találkozott először / Fotó: Barátok Közt/ UFA

 

– A stúdióban találkoztunk először, de az első időkben sokat találkoztunk azon kívül is. Annyira új volt ez az egész dolog, a napi sorozat, hogy esténként összejöttünk többen is, hogy próbáljuk megfejteni a titkátSzövegeket mondtunk össze forgatás után, beszélgettünk, és persze ezek az esték sokszor buliba torkollottak – emlékezett vissza nevetve a kezdetekre Varga Izabella, aki 25 évesen került a Barátok közt csapatába.

A két színész hamar megtalálta a közös hangot, a széria eseményein vagy partikon is gyakran mutatkoznak egymás társaságában / Fotó: Pozsonyi Zita

 

Idővel mindketten családot alapítottak, így az esti bulik szép lassan elmaradoztak, de a kettejük barátsága megmaradt.

– Nagyon kedveljük egymást, szeretünk beszélgetni és persze jókat nevetni. Iza nagyon jó hangulatot tud csinálni, hatalmasakat röhögünk, csupa szív és lélek ember, akivel egyszerűen jó együtt lenni – dicsérte kolléganőjét Tihanyi Tóth Csaba, akinek a karaktere egy időben még együtt is élt az Iza által megformált Nórával.

– A történet elején pár hónapig Nóra Lacinál lakott, gondolkodtunk is azon, vajon a forgatókönyvírók össze akarnak-e minket hozni – elmélkedett mosolyogva a színész.

– Szerintem ezen csak ő agyalt – vágott közbe Izabella, aki szerint Csaba és ő is igazi bohócok, ezért jönnek ki ilyen jól, életük fontos eseményeit is megbeszélik. – Mivel mindent tudunk egymásról, kölcsönösen vissza is élünk ezzel a tudással, persze csak pozitív értelemben, azaz állandóan csipkelődünk.

Szerelem is szövődött

Varga Iza nemcsak Csaba, de Szőke Zoltán barátságát is köszönheti a Barátok köztnek, de a sorozat közel 22 éve alatt többen ismertek meg számukra a magánéletben is fontossá váló embereket a forgatásokon. Még szerelem is szövődött! Deutsch Anita, aki évekig alakította a sorozatban Szilágyi Andreát, itt ismerte meg a férjét, Kinizsi Ottót, aki korábban szereplője, most pedig már rendezője az epizódoknak. De Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián zeneszerző szerelme is a stúdióban kezdődött.


További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: