2012-08-29 09:37:14• hírek • Póti Orsolya

Több mint húsz képzés indul a Művészeti Iskolában

Lassan kezdetét veszi az új iskolai év, és ezzel a Szatmári Művészeti Iskolában is elkezdődnek a tanfolyamok a különféle szakokon. A beiratkozó diákok több mint húsz zene- és képzőművészeti kurzus közül válogathatnak.

A Művészeti Iskola a 2012/2013-as tanévben is számos továbbtanulási lehetőséget kínál a művészetkedvelő diákoknak. A tanulók tizennégy tanfolyamot választhatnak zeneszakon, ötöt képzőművészeti szakon, valamint idén is indul román és magyar nyelvű színjátszás és koreográfia szak.

Az új tanévre beiratkozni szándékozókat augusztus 27-től várja az iskola vezetősége, bár sokan már a nyári képzések során is jelentkeztek a különböző művészeti ágakra. Mint megtudtuk, a nyári tanfolyamok is sikeresek voltak, ugyanis több diák töltötte szabadidejét zongora, gitár, illetve balett képzésen.

Az új tanév kínálata képzőművészeti szakon: festészet, grafika, szobrászat, művészettörténelem és foto-dizájn; zene szakon indul klasszikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, hegedű, szintetizátor, zongora, klarinét, szaxofon, tárogató, könnyűzene, népzene, klasszikus ének, kórus, illetve hangszeres és vokális együttesek szak. A felsoroltak mellett indul színjátszás román és magyar nyelven, valamint balett és versenytánc is.

A tanfolyamokra beiratkozni az iskola székhelyén, a Ioan Slavici utca 6. szám alatt található lehet 9-16 óra között, további információkért pedig hívja a 0261-715-452-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: