2012-06-30 15:39:54• hírek • Szatmar.ro

Több mint háromszáz szabad állás Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb adatai szerint a megyében összesen 337 szabad állás van, melyből 307 Szatmárnémetiben található.

A jelentés szerint kilenc felsőfokú végzettségű munkaerőre van szükség, 276 álláshoz középfokú végzettség kell és 22 munkahelyre szakképzetlen munkásokat várnak.

Az ajánlatokat illetően a textilipar területén a legnagyobb a kereslet: több mint 200 szabad állás van ebben az ágazatban. A varrónőkön, szabókon és a cipőfelsőrész-varrókon kívül keresnek még értékesítési ügynököt, programozót, gyógytornászt, mérnököt, eladót, szakácsot, pincért, hegesztőt, asztalost, sofőrt és autómosót.

Avasfelsőfaluban jelenleg 24 munkahely van meghirdetve a textiliparban elhelyezkedni vágyók számára. Nagykárolyban összesen hat szabad állás várja a képesített könyvelői végzettséggel rendelkezőket, míg Erdődön, Tasnádon és Turcon egyetlen szabad munkahely sincs.

A megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökségnél ebben a periódusban 92 külföldi munkaajánlat felől lehet érdeklődni. Németországba projektmenedzsereket, projekttervezőket, programozókat és orvosi asszisztenseket várnak.

Dániában egy általános orvosra, három röntgen szakorvosra, valamint harminc állatgondozóra lenne szükség, míg Norvégiában 10 mérnöknek és szintén 10 hegesztőnek biztosítanának munkahelyet. Cipruson három főszakácsra, négy gyógytornászra, két kozmetikusra és egy fodrászra van szükség, Ausztriába pedig továbbra is 20 favágót várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: