2012-07-08 14:37:57• hírek • Kocsis Zoltán

Varga Anita lett a rockfesztivál szépe

Varga Anita és Szilágyi Nancy
Varga Anita és Szilágyi Nancy

Két nagy sikerű verseny nyitotta szombat kora délután a VIII. Samfest Nemzetközi Rock Fesztivál aznapi eseményeit: a zsűrinek előbb a motorkerékpárok, majd a bulizó lányok közül kellett kiválasztania a legszebbet.

A tikkasztó melegben előbb a motorok vonultak fel. A 24 szebbnél szebb járgányt négy kategóriában nevezhették tulajdonosaik - az egész fesztiválon azonban mintegy 40-45 motor vett részt, tudtuk meg Balog Barnától, a verseny főszervezőjétől. A Harley Davidsonok között C.H. Stelian 1600 köbcentis csodája bizonyult a legszebbnek. Az épített motorok között Fastus Stefan Yamaháját találták a legszebbnek a zsűri tagjai; a festett motorok kategóriájában F. Cosmin „Coco" örülhetett, míg az veterán motorok között T. Norbert 1960-as Izsuja bizonyult a legszebbnek.

„Ez volt a második alkalom, hogy megrendeztük a motor-szépségversenyt. Reméljük, idővel kinövi magát és külföldről is érkeznek majd versenyzőt. Köszönöm a G.M. Zamfirescu, a Shadows és az Autonet támogatását", mondta Barta Barna.

A motorok után a lányok kerültek a figyelem középpontjába. Pénteken még nem volt egyetlen jelentkező sem, ezért a versenyt szombatra halasztották - ekkor már öt szépség is bátrabbnak bizonyult. A több tagú zsűrinek, amelynek soraiban helyet foglalt a Szatmár.ro munkatársa, Póti Orsolya is, több rendhagyó próba után kellett kiválasztania a győztest.

Varga Anita

Elsőként a lányok írását elemezték grafológiai szempontból, majd a Black River Blues Band zenéjére táncoltak a lányok. Pontozták azt is, hogy mit és hogyan isznak a versenyzők, akiknek rock tematikájú kérdésekre is válaszolniuk kellett. A legkülönösebb próba viszont az volt, amikor a lányok felültek-felálltak egy motorkerékpárra. A motoros elindult a géppel, a lányoknak pedig egy kiveszített zsinórra kikötött virslikbe kellett beleharapniuk.

Silaghi Nancy

Végezetül a zsűri tagjai úgy döntöttek, hogy a Samfest Nemzetközi Rockfesztivál legszebbje Varga Anita, ő vehette át a stílszerűen fémből készült trófeát. A szépségkirálynői első udvarhölgye Szilágyi Nancy, második udvarhölgye pedig Pop Oana lett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: