2019-06-28 09:52:18• hírek • Bede Emőke

Több mint egy órás várakozási idővel számolhat az, aki Peténél hagyná el az országot

Pénteken megindult a nagy nyári emberáradat a petei határátkelőnél: a kilépésnél tapasztalható várakozási idő elérheti a 60 percet is, de az országba érkezők is fél órás várakozással kell számoljanak.

Annak ellenére, hogy a Pete-Csengersima határátkelőnél négy kifele vezető sáv is nyitva van, mégis komoly torlódás alakult ki. A politiadefrontiera.ro által közölt adatok szerint jelenleg egy órás várakozási idővel kell számolni, de a Romániába érkezőknek is nagy türelemre van szükségök, ugyanis három nyitott sávval is fél órába telik, míg valaki átlépheti a határt. Érdemesebb tehát Csanálos felé kerülni, ahol a jelenlegi adatok szerint "csak" 30 perc a várakozási idő a külföldre tartók számára, befelé pedig 20 percet kell állni. A csanálosi határátkelőnél egyébként mindkét irányban két sáv van nyitva -tájékoztat a politiadefrontiera.ro.


Mindazoknak, akik mostanában utaznak külföldre, mindenképp érdmes megnézni a térfigyelő kamerák képeit, melyek folyamatosan mutatják, mekkora sorban álldogálnak a határátlépésre várakozó autók. A kameraképek ide kattintva érhetőek el.

 
 
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: