2020-07-16 15:31:35• hírek • Közlemény

Több mint 90 könyv találta meg olvasóját a vakrandin

A Szatmárnémeti Megyei Könyvtárral közösen a SamStudia Egyesületnek sikerült egy újabb kultúracseppet megosztani Szatmárnémeti lakosaival.

Szerda délután a Központi Parkban a „Vakrandi egy könyvvel” című eseménynek sikerült odavonzani tucatnyi szatmárnémeti lakost korosztálytól függetlenül, akik élvezték a könyveket, a napot, az önkéntesség szépségét és a felfedezés rejtélyét.

„Ne ítélj meg egy könyvet a borító alapján!” ez az üzenet, amelyből ez a kis projekt elindult: A megyei könyvtár és a lakosság által ajándékozott könyveket a SamStudia önkéntesei gyönyörűen becsomagolták, így arról, hogy milyen könyv lapul a csomagban, csak egy apró, a csomagra ragasztott idézet árulkodott. Ennek a kis rejtélynek köszönhetően számtalan boldog pillanatot élhettek át a résztvevők.

„Több mint 90 könyv talált olvasót. Noha Nap melegének illetve a viccek és a könyvekből vett idézetek kellemes hatása miatt, elfelejtettük megszámolni a résztvevőket, ők elég nagy számban érkeztek. Szinte az összes könyv elfogyott.” – fogalmaztak a szervezők.

Valójában a rendezvényre eredetileg készített 75 könyvet nagyon gyorsan adták át, így az önkéntesek egy része más könyveket is csomagolt, még az esemény során is. „Nagyon örülünk annak, hogy alábecsültük a szatmárniak olvasási vágyát. Megragadjuk ezt a lehetőséget és megköszönjük a Szatmár Megyei Könyvtárnak, akik minden alkalommal velünk vannak, az összes többi partnerünknek, akik hozzájárulnak a projektjeinkhez, az önkénteseknek, a szatmáriaknak, akik velünk élvezik mindazt, amit csinálunk, és végezetül, de nem utolsósorban a médiának, akik segítenek elérni önöket.” – fogalmaznak a szervezők.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: