2010-10-01 14:27:27• hírek • Póti Orsolya

Több mint 4000-en kiváltották a csomagot

Szatmárnémetiben  szeptember 13-tól  4.053 jogosult vette ki a neki járó támogatást az európai uniós segélycsomag-osztás keretén belül. Az önkormányzat listáján összesen 8.000 személy szerepel.

Az idei segélycsomag 14 kilogramm lisztből, 7 kilogramm málélisztből, 9 csomag makaróniból és 13 csomag kekszből áll. A csomaghoz még hozzájárul egy kilogramm cukor és egy kilogramm tejpor is, de ezek a termékek még nem érkeztek meg a lerakatba, ezért későbbi időpontban osztják ki őket. - tájékoztatta portálunkat a szociális közszolgáltatási osztály irodavezetője, Balaji Adrian.

A támogatásra a munkanélküli segélyen lévők, a súlyos fogyatékossággal élők, valamint a 400 lejnél kisebb jövedelemmel rendelkező nyugdíjasok jogosultak.



A csomagokat október 23-ig lehet átvenni, munkanapokon 9 és 14 óra között, a Rachel kereskedellni egységeinek szomszédságában. A segélyosztás ideje alatt a Transurban óránként indít járatokat a városközpontból, a Cuza Voda utcától. A járat nem ingyenes, az igénylőknek jegyet kell váltaniuk.

A szociális osztály munkatársai elsősorban arra kérik az igénylőket, hogy gondoskodjanak a nehéz csomagok elszállításáról. A hosszú sorok kialakulásának elkerülése végett pedig jónak látnák, ha a további négyezer jogosult nem hagyná az utolsó pillanatra a csomagok kiváltását.

Érdeklődni a 0261-714195 és a 0261-714196-os telefonszámokon lehet.



Közel négyezer jogosultat várnak még a csomagokért


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: