2013-06-11 14:52:17• hírek • Szatmár.ro

Szombaton indul a 7. Caritas Jótékonysági Maraton

Az esős idő miatt június 15-re elhalasztott Caritas Jótákonysági Maratonra eddig összesen 110 előregisztráció érkezett.

Péntek délutánig még folyatatódik az előregisztráció a Caritas titkárságán, ahol a részvételi díj befizetése után mindenki átveheti a rajtkártyáját, így szombat reggel nem kell sorba állnia, hanem kényelmesen elfoglalhatja helyét a rajtvonalnál. Az idei súlyos kullancshelyzetre való tekintettel, a szervezők kullancsriasztó szert biztosítanak a résztvevőnek a Catena patika jóvoltából. Az indulásnál, egy erre a célra külön felállított asztalnál, az önkéntesek mindenkit aki ezt igényli befújnak a kullancsriasztóval.

Az esemény programja a következőképpen alakul: június 15-én reggel, a regisztráció, 07.45-kor kezdődik a Caritas székháza előtt a város régi központjában, a startpisztoly 08.45-kor dördül majd el. Ezzel egyidőben önkéntesek 50 galambot bocsájtanak fel a gyerekekkel és az árvízkárosultakkal való szolidaritás jegyében. Az útvonal: indulás a Caritas székháza elől, a körforgalom megkerülése után az újközponton keresztül a menet megközelíti a Szamos töltést és a strand irányába, Udvari felé haladva éri el a célt Kakszentmártonban a Szamos parton egy ligetben.

A kakszentmártoni befutónál minden résztvevőt hideg sör, üdítő, zsíroskenyér hagymával és színes programok várnak. A helyszínen minden résztvevő vásárolhat tombola jegyeket, amelyekkel értékes nyereményekhez juthatnak a szerencsések. A főnyeremény 2 bicikli. Egy tombolajegy ára 5 lej.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén a Maraton bevételét az általa ellátott gyerekek támogatására fordítja. Az esemény szponzora az Autonet és a Cultur Art Egyesület.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: