2019-11-23 09:48:35• hírek • Bede Emőke

Több mint 350 betöltetlen munkahely van Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 363 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 19 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 250 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 94 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek. Leginkább kereskedelmi dolgozókra van szükség, a szabad helyek száma meghaladja e téren eléri a 36-ot. Textilipari dolgozókból 17 személyre volna szükség, alkatrész-összeszerelőkből pedig 18-ra. Árumozgatói pozícióra és csomagolói részlegre is 14-14 személyt keresnek, de 13 géplakatosnak és 11 kasszásnak is tudnának munkát biztosítani.


Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: