2012-11-04 14:52:15• hírek • Póti Orsolya

Több mint 300 szabad állás Szatmár megyében

A szabad munkahelyekről tájékoztatott a Szatmár Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség. Szatmár megyében jelenleg összesen 331 szabad állás van, melyből 255 a megyeközpontban várja az elhelyezkedni vágyókat.

A Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb közleménye szerint a megyeközpontban 255, Nagykárolyban 15, Avasfelsőfaluban 61 betöltetlen munkahely van meghirdetve. Ezekből öt munkahelyre felsőfokú végzettségű munkaerőre van szükség, 245 álláshoz középfokú végzettség kell és öt munkahelyre szakképzetlen munkásokat várnak.

Nem újdonság, hogy a legnagyobb kereslet a textilipar területén van: ebben az ágazatban több mint 200 szabad állás vár betöltésre. Továbbá szükség van eladókra, kőművesekre, cipészekre és  hegesztőkre és ügynökökre is.

Avasfelsőfaluban 61, Nagykárolyban pedig 15 szabad állás található, ezek többsége szintén a textilipar területén van. Turcon, Tasnádon és Erdődön továbbra sincs szabad állás.

A külföldön dolgozni vágyók összesen 65 munkahely felől érdeklődhetnek ebben a periódusban. Németországban három szoftverfejlesztőt várnak, Dániában 25 állatgondozóra és farmon tevékenykedő személyre lenne szükség, Norvégiában két mérnöknek biztosítanának munkahelyet, Magyarországon pedig 20 kamionsofőri állás van meghirdetve.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet. A Szatmár megyében található szabad munkahelyek listájáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: