2016-01-26 14:43:03• hírek • Szatmár.ro

Több mint 300 résztvevőt várnak a fogorvosok konferenciájára

A környező megyékből is érkeznek fogdoktorok a Szatmárnémetiben tartott konferenciára.

A Szatmár Megyei Fogorvosok Kamarájának új elnöke, Cosmin Ratiu illetve Oana Datcu alelnök kedd délelőtt a szervezet István-téri székhelyén tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy csütörtöktől kezdődően rangos szakmai konferenciát, szimpóziumot tartanak Szatmárnémetiben. A Poesis étteremben csütörtökön tartják majd az ünnepi megnyitót, a következő napokban pedig egyetemi professzorok, elismert fogorvosok és szájsebészek tartanak majd előadásokat, bemutatva kutatásaik eredményeit, illetve a szakma újdonságait. Az előadók között olyan szaktekintélyek vannak mint Prof. Dr. Marius Leretter, Prof. Dr. Emanuel Bratu vagy Prof. Dr. Alexandru Bucur.

A neves előadóknak köszönhetően több környező megyéből is érkeznek fogorvosok a szimpóziumra Szatmárnémetibe.

Akárcsak a háziorvosok esetében, a fogorvosoknak is évente egy meghatározott számú pontot kell összegyűjteniük konferenciákon való részvétellel, a hetedszer megtartott és nagyon rangosnak számító szatmári esemény pedig magas pontszámot ér.

Az előadások mellett különböző orvosi segédeszközöket gyártó és forgalmazó vállalkozások is képviseltetik magukat az eseményen, így a résztvevők a legmodernebb orvosi eszközökkel is közeli ismerettségbe kerülhetnek és akár az eszköztárukat is bővíthetik ezekkel. Az esemény részeként a résztvevőknek kelet-európai premierként egy újfajta digitális szkenner működését is bemutatják.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: