2020-01-11 10:02:49• hírek • Bede Emőke

Több mint 200 szabad munkahelyet jegyeznek Szatmár megyében

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 206 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 18 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 113 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 73 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.


Leginkább alkatrész-összeszerelői pozícióra keresnek embereket, a szabad helyek száma eléri a 17-et is. Kereskedelmi dolgozókból  is szükség van 12-re, árumozgatókból pedig 11-re. Csomagolói részlegre 13 személyt keresnek, kasszásként 5 személyt alkalmaznának, illetve vannak olyan cégek is, melyek pékségbe keresnek munkaerőt, szám szerint 6-ot. A teljes lista megtekintéséhez kattintson ide.


Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk pedig 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: