2012-04-10 14:01:01• hírek • Póti Orsolya

Nagy mennyiségű alkoholt koboztak el a határrendészek

Egy turci férfi ellen indítottak bűnvádi eljárást a megyei határrendészek a hétvége folyamán, ugyanis több mint ötszáz liter tiszta szeszt találtak az általa vezetett gépjárműben. A sofőr nem tudta igazolni a szállítmány származását, ezért a Vámfelügyelőségre kísérték.

A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai április 7-8. között a különböző termékekkel való illegális kereskedelem megelőzésének érdekében folytatott ellenőrző akció keretében egy Volkswagen Passat típusú gépjárművet állítottak meg Túrterebestelepen. A haszongépjármű sofőrje, a 47 éves Ioan L. turci lakos volt.

A gépjármű ellenőrzése során a határrendészet munkatársai a csomagtartóban és a hátsó ülés alatt több műanyag tartályra bukkantak, melyben átlátszó, alkohol szagú folyadék volt. A sofőr nem tudta felmutatni a szállítmány származását igazoló okmányt, ezért a Vámfelügyelőségre kísérték, ahol kiderült: a sofőr összesen 520 liter tiszta szeszt szállított.

A határrendészet G. Liviu ellen bűnvádi eljárást indított, a nagy mennyiségű alkoholt elkobozták és a gépjárművet lefoglalták további vizsgálatok végett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: