2012-11-29 12:27:14• hírek • Póti Orsolya

Több mint 200 liter alkoholt foglaltak le

Egy magyarországi állampolgár ellen indítottak bűnvádi eljárást a megyei határrendészek a szerdai napon, ugyanis több mint 200 liter tiszta szeszt találtak az általa vezetett gépjárműben. A sofőr nem tudta igazolni a szállítmány származását, ezért a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség székhelyére kísérték.

A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai a szerdai nap folyamán több mint 200 liter alkoholt foglaltak le egy ellenőrző akció keretében, melyet a különböző termékekkel való illegális kereskedelem megelőzésének érdekében hajtottak végre.

Az akció során a határrendészek szerda este 20 óra körül egy Hyundai típusú gépjárművet állítottak meg Doba településen. A haszongépjármű sofőrje, a 40 éves P. Zsolt magyar állampolgár volt.

A gépjármű ellenőrzése során a határrendészet munkatársai az autó padlózatában elrejtve 215 liter tiszta szeszre bukkantak. A sofőr nem tudta felmutatni a szállítmány származását igazoló okmányt, és azt vallotta, hogy az alkoholt egy Szatmár megyei férfitől kapta azért, hogy azt Nagykárolyba szállítsa.

A határrendészet P. Zsolt ellen bűnvádi eljárást indított adócsalás miatt, a nagy mennyiségű alkoholt pedig elkobozták, a 13.500 lej értékű gépjárművet pedig lefoglalták további vizsgálatok végett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: