2016-01-28 18:50:50• hírek • Szatmár.ro

Több mint 200 élelmiszercsomagot osztottak ki

Egy nagykárolyi cég jóvoltából 230 csomagot osztanak ki a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet nagykárolyi és Nagykároly környéki kedvezményezettjei között.

A csomagok egy részét január 28-án kapták meg a családok, akik között nem csupán jelenlegi kedvezményezettek, gyerekek és idősek, hanem az elmúlt két évben a Nagykárolyi Rehabilitációs Központból és a speciális szükségletű gyermekek számára működtetett napköziből kikerült gyermekek és családjaik is voltak.

A Rehabilitációs Központ és az Idősklub ellátottjai a központokban kapták meg a csomagokat, délután pedig a szervezet munkatársai a speciális szükségletű gyermekek számára fenntartott napközi gyerkőceihez házhoz vitték ezeket.  A gyerekek, szüleik és az idősek is nagy örömmel fogadták a cég által felajánlott csomagokat. A csütörtöki nap folyamán ki nem osztott csomagok a napokban kerülnek majd el a többi családhoz.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet ezúton is köszönetét szeretné kinyilvánítani kedvezményezettjei nevében is az adakozó cégnek a támogatásért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: