2019-06-08 15:38:57• hírek • Nagy Tímea

Több mint 200 betöltetlen munkahely várja a Szatmár megyeieket

Szép számban akadnak szabad munkahelyek Szatmár megyéban – derül ki a Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legfrisebb jelentéséből.

Szám szerint 235 elérhető állásajánlat közül 15  betöltéséhez szükséges felsőfokú-, 143-hez pedig középfokú végzettség. A fennmaradó 77 munkahelyre szakképzetlen munkaerőt is alkalmaznak a munkaadók.

 

Keresnek biztonsági felszolgálókat, de nagy számban van szükség textilipari dolgozókra. Több nyitott építőipari pozíciót találhatnak a munkakeresők, de ha éppen kamionsofőrként helyezkednél el, akkor is bőven szemezgethetsz a lehetőségek közül. Inasokat is keresnek, de az irodai munkát kedvelők sem maradnak választék nélkül.

 

A szabad munkahelyek palettája ezúttal is meglehetősen széles. Igény van többek között szakácsra, kézicsomagolóra, mérnökökre, hegesztőkre, könyvelőre és vasbetonszerelőre is. A feldolgozóiparban is jó eséllyel találhatnak munkát.

 

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban, az a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: