2020-05-11 14:17:23• hírek • Bede Emőke

Több mint 17 ezer lejnyi cigarettát rejtett el autójában a szatmári férfi

Hadat üzent a határrendészet a cigarettacsempészeknek: május 10-én egész Szatmárnémeti területére kiterjedő ellenőrző akciót szerveztek, melynek során a megállított járművekben több mint 1680 csomag cigarettára bukkantak. A kb. 20 ezer lej értékű dohányárut értelemszerűen a feketepiacon akarták értékesíteni, viszont busás nyereség helyett egy komoly pénzbírsággal térhettek haza.

A határrendészet tájékoztatása szerint három személyt is megbírságoltak az akció nyomán. A kiszabott büntetések összértéke eléri a 7 ezer lejt, ugyanakkor egyikük ellen büntetőjogi eljárást is kezdeményeztek.


Utóbbi delikvens egy romániai rendszámokkal ellátott Opel Astrával autózott, amikor az egyenruhások félreállították. A 29 éves, szatmári férfi által vezetett autó hátsó ülésén és a csomagtartóban, egyéb holmik közé rejtve 1500 csomagnyi, Credo márkájú cigarettára bukkantak, melynek összértéke elérte a 17 550 lejt. A határrendészek a teljes mennyiséget lefoglalták, H. Norbert ellen pedig csempészet miatt büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: