2018-06-22 06:27:04• hírek • Bede Emőke

Több mint 1500-an keresték fel eddig az Egységes Ügyintéző Irodát

Egy hete adták át a Szamos bevásárlóközpont legfelső emeletén kialakított Egységes Ügyintéző Irodát, s az ügyes-bajos dolgaikat itt elintéző lakosok száma máris túllépte az 1500-at.

A negyedik emelet 600 négyzetméterén helyet kapott a Lakosságnyilvántartó Hivatal, az Anyakönyvi Hivatal, a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának, valamint a Közterület-fenntartó Vállalat illetékbegyűjtő pénztára is. Június 13. és 20. között nem kevesebb mint 1500 szatmári lakos vette igénybe ezen irodák szolgáltatásait.
 

A Lakosságnyilvántartó Hivatalt 1153-an keresték fel, az Anyakönyvi Hivatal pedig 215 ügyfelet fogadott, akiknek java része (150-en) születési bizonyítványt igényelt, 30-an pedig házassági bizonyítványt vettek ki.
 

Szép számban voltak azok is, akik adók és különféle illetékeket fizettek be, az ebből befolyt összeg máris meghaladta a 98 ezer lejt. A Közterület-fenntartó Vállalat kasszáinál 84 parkolójegyet adtak el 147 lej értékben, az eladott 14 parkolóbérlet értéke pedig 597 lej, de sokan éltek azzal a lehetőséggel is, hogy befizessék a szabálytalan parkolásért kapott büntetést.
 

Az Egységes Ügyintéző Iroda minden hétköznap 9 és 16:30 között áll a kliensek rendelkezésére, azonban annak érdekében, hogy azok is eljuthassanak ide, akik egyébként munkahelyük miatt nem tehetnék ezt meg, csütörtökön meghosszabbított órarend szerint működik az iroda. Ezen a napon 18:30-ig lehet felkeresni a Szamos bevásárlóközpont legfelső emeletét.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: